Team

drs. Judith Kippers-Kramer bedrijfskundige

Als de grens bereikt is, begint de verandering

Judith is een bevlogen adviseur/coach die verschil maakt met gezond Twents verstand. Ze organiseert vanuit de essentie van een organisatie en creëert daarmee perspectief in roerige tijden. Ze laat zich leiden door nieuwsgierigheid en het verlangen naar een betere samenleving. Door een gezonde balans tussen inhoudelijke kennis, dromen en creativiteit heeft Judith een flinke dosis innovatiekracht. Haar enthousiasme werkt doorgaans aanstekelijk. Ze werkt van harte mee aan het herwaarderen van vakmanschap. Verwonderen, verbinden, ontdekken en verleiden zijn sleutelbegrippen in haar aanpak. Judith committeert zich aan doelen, voegt de daad (snel) bij het woord en communiceert open en oprecht.

Expertisegebieden: begeleiden van (leer)processen, coaching, training, innovatie, verbeteren van werkprocessen, faciliteren bijeenkomsten, zelforganisatie, creatieve werkvormen, veranderspellen, versterken van teams.


Recente projecten

Advies woonzorgcentrum
lopend project
Naar aanleiding van enkele managementwisselingen vraagt de bestuurder van een woonzorgcentrum zich af hoe hij de leidinggevende hoofdstructuur...