Zorg en ondersteuning met visie

Zorgorganisaties

Wij brengen zorgorganisaties in beweging in het denken over kwaliteit, positionering, zelfsturing en technologie. We komen dagelijks bij zorgorganisaties over de vloer en denken volop mee over de beoogde beweging. We spreken cliƫnten, mantelzorgers, professionals en bestuurders. Waar nodig pakken we de helicopterview of pakken we heel concrete zaken aan op de werkvloer. Wij zijn continu in gesprek over passende oplossingen en bekijken een situatie vanuit verschillende perspectieven om samen een nieuwe richting te bepalen.

Wat kan bureau HHM voor u als zorgorganisatie doen? Oplossingen bieden bij vraagstukken op het gebied van:

Wij denken ook graag mee over nieuwe vragen. Daarnaast ondersteunen we zorgprofessionals actief bij de kennisontwikkeling en bieden diverse trainingen en workshops.

Waarom bureau HHM?

Bureau HHM is nauw betrokken bij belangrijke wijzigingen in het zorgstelsel en ondersteunde de afgelopen jaren veel zorgorganisaties bij allerlei vragen. Wij vertalen inhoudelijke vraagstukken naar praktische oplossingen. Bij bureau HHM werken meer dan dertig adviseurs met allemaal eigen expertise. Door het koppelen van deze expertise zijn wij in staat vraagstukken in een breder perspectief te plaatsen en zo samen tot een toekomstbestendige oplossing te komen.

Voor wie?

Zorgaanbieders of zorgketens.

Meer weten?

Patrick Jansen en Ingrid Oomen vertellen u graag meer, t. 053 433 05 48.