De waarde van de Special Theater Road Show

vrijdag 23 jun, 2017

De waarde van de Special Theater Road Show

vrijdag 23 jun, 2017

Met de Special Theater Road Show toerde Special Arts door Nederland. In vier regio’s maakten onder meer zorgaanbieders, amateurkunstverenigingen en gemeenten samen de voorstelling Sneeuwwitje en de 7. Ruim 2.750 mensen bezochten een voorstelling. Om te laten zien wat het project doet met betrokkenen, vroeg Special Arts bureau HHM onderzoek te doen. In de zomer verschijnt een uitgebreide publicatie over de meerwaarde van dit project. Betrokken HHM’er Albertus Laan schreef er nu alvast een artikel over voor in pArt, het kunstmagazine van Special: Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… 
 
Albertus Laan: “De Special Theater Road Show is een prachtig voorbeeld van een initiatief waarin mensen met en zonder beperking elkaar inspireren, met kunst als verbindende factor”.
 
Over Special Arts
Special Arts is een landelijke stichting die bevordert dat mensen met een beperking zich kunnen ontwikkelen met kunst. Bureau HHM ondersteunt Special Arts, onder meer door een bijdrage te leveren aan publicaties en symposia en het adviseren van kunstlocaties.

 

Meer weten over dit project

Neem gerust contact op met onze adviseurs

Kennismaken?

We komen graag met jou en jouw organisatie in gesprek hoe we samen de zorg voor kwetsbare mensen beter kunnen maken.