Interactieve presentatie tijdens MOBILITY MATTERS

vrijdag 31 mrt, 2017

Interactieve presentatie tijdens MOBILITY MATTERS

vrijdag 31 mrt, 2017

Eén van de belangrijkste uitdagingen voor steden van de toekomst is om mobiliteit op een slimme (SMART) en gezonde (HEALTHY) manier te organiseren, zodat iedereen mee kan doen (FOR EVERYONE). Op 11 april staat Rotterdam in het teken van mobiliteit tijdens het nationale mobiliteitssymposium MOBILITY MATTERS in de Doelen. Lennart Homan houdt deze dag een interactieve presentatie over Doelgroepenvervoer.
 
Lennart: “Meedoen, participeren, erbij horen. Mobiliteit is hiervoor een belangrijke randvoorwaarde. Er is een groep mensen die niet of niet helemaal in staat is op eigen kracht te voorzien in de mobiliteitsbehoefte. Tijdens mijn sessie gaan we in op de zoektocht naar innovatieve oplossingen om te voorzien in passende mobiliteit. Waarbij we denken in kansen in plaats van in beperkingen. Samen met Guy Hermans van Forseti laat ik aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden zien hoe het doelgroepenvervoer steeds verder kan integreren met het openbaar vervoer als we uitgaan van de eigen kracht en flexibiliteit van mensen.”
 
Het leuke aan MOBILITY MATTERS is dat het letterlijk een beroep doet op de mobiliteit van de deelnemers. Er is een plenair gedeelte dat zich afspeelt in de Doelen maar de verschillende deelsessie zijn op verschillende locaties in de stad. Het programma is opgebouwd aan de hand van drie mobiliteitsthema’s: SMART, HEALTHY, FOR EVERYONE.
 
Meer weten?
Neem contact op met Lennart Homan, t. 053 433 05 48 of kijk op mobilitymatters.city 
 

 

Meer weten over dit project

Neem gerust contact op met onze adviseurs

Kennismaken?

We komen graag met jou en jouw organisatie in gesprek hoe we samen de zorg voor kwetsbare mensen beter kunnen maken.