Nationale Kennistest Zorgwetten 2016

donderdag 04 feb, 2016

Nationale Kennistest Zorgwetten 2016

donderdag 04 feb, 2016

Ruim zesduizend professionals en beleidsmakers testten in 2015 online hun kennis van de nieuwe zorgwetten. De gemiddelde score was 54%, net geen voldoende. Weet u met een jaar ervaring meer van de zorgwetten? En kunt u uw kennis op de juiste wijze toepassen in specifieke situaties? Met de Nationale Kennistest Zorgwetten 2016 ontdekt u wat u weet van de Wmo, de Jeugdwet, de Zorgverzekeringswet en de Wet langdurige zorg.

De nieuwe editie van de Kennistest heeft 16 meerkeuzevragen en vier casussen waar de wetten ‘schuren’. Net zoals bij de Nationale Kennistest Zorgwetten 2015 krijgt u na afloop direct uw score inclusief een toelichting op de juiste antwoorden.

De Kennistest is ontwikkeld voor professionals en beleidsmakers in de zorgsector en het sociaal domein, maar kan door iedereen worden ingevuld. De Kennistest vraagt ongeveer 20 minuten van uw tijd. Het is ook leuk om de test in uw team te doen als kennissessie en samen over de vragen en antwoorden door te praten. Na afloop horen wij graag uw ervaringen!

Naar de Kennistest

Meer weten over dit project

Neem gerust contact op met onze adviseurs

Kennismaken?

We komen graag met jou en jouw organisatie in gesprek hoe we samen de zorg voor kwetsbare mensen beter kunnen maken.