Skip to main content

Toe aan de volgende stap in je carričre?

vrijdag 06 apr, 2018

Toe aan de volgende stap in je carričre?

vrijdag 06 apr, 2018

Senior adviseur Zorgorganisaties
 
Wij zoeken
Een gedreven en enthousiaste senior organisatieadviseur, met een stevig netwerk in de zorg, die ervaring heeft met het realiseren van blijvende verbeteringen in de (langdurige) zorg. Krijg jij mensen in beweging en kun je snel schakelen tussen bestuur, beleid en uitvoering en beschik je over aantoonbare acquisitievaardigheden? Dan ben jij misschien wel degene die ons team komt versterken!
 
Je werkt voor verschillende opdrachtgevers door heel het land. Je draagt bij aan de kennisontwikkeling binnen en buiten bureau HHM. Je ontwikkelt en realiseert nieuwe vormen van dienstverlening en advieswerk en trekt de bijbehorende adviesprocessen. Je bent initiatiefrijk en jaagt nieuwe ontwikkelingen en innovaties voor zorgaanbieders in de VVT, GZ en GGZ aan. Je hebt visie en draagt deze professioneel uit.
 
Om ervoor te zorgen dat we optimaal profiteren van elkaars kennis, brainstormen we regelmatig op ons kantoor in Enschede. We faciliteren kennisdeling en gaan er vanuit dat jij hierin een proactieve rol speelt.
 
Jij:

  • Hebt academisch werk- en denkniveau
  • Hebt minimaal 10 jaar (advies-)ervaring in de (langdurige) zorg
  • Hebt een netwerk in de zorg op bestuurlijk niveau
  • Hebt sterke acquisitievaardigheden
  • Bent proactief en inhoudelijk sterk; een autoriteit op je terrein
  • Bezit humor, inventiviteit, analytisch vermogen

 
Bureau HHM
Onze opdrachtgevers zijn divers en de opdrachten ook. We staan met onze voeten in de klei, bijvoorbeeld in zorgorganisaties en bij gemeenten. Daarnaast werken we ook aan toonaangevende onderzoeken op landelijk niveau. De afwisseling hiertussen maakt dat het werk als senior adviseur bij ons zeer divers en uitdagend is en dat vraagt van jou flexibiliteit en snel schakelen. We kunnen een goede vertaalslag maken van het landelijk beleid naar de dagelijkse praktijk en andersom. Daarin zit de blijvende verbetering.
 
Bureau HHM kenmerkt zich door passie voor de zorg. We hebben een enthousiast team, dat collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan.
 
Interesse
Stuur je motivatiebrief en cv voor maandag 23 april naar personeelszaken@hhm.nl
Met vragen over deze vacature kun je terecht bij Dineke Hogenhout, t. 053 433 05 48.

 
 
 

 

Meer weten over dit project

Neem gerust contact op met onze adviseurs

Kennismaken?

We komen graag met jou en jouw organisatie in gesprek hoe we samen de zorg voor kwetsbare mensen beter kunnen maken.