Skip to main content

Webinar toekomstbestendige zorg

woensdag 02 dec, 2020

Webinar toekomstbestendige zorg

woensdag 02 dec, 2020

Paulina.nu hield dinsdag 1 december een Webinar over toekomstige zorg onder de titel ‘Zoals het klokje thuis tikt’. Tijdens het Webinar wordt ingegaan op de vraag Wie draagt welke verantwoordelijkheid en wie pakt de regie? Naast deze vraag staan de uitkomsten van recent uitgevoerd onderzoek door bureau HHM en In.Fact.Research centraal en wordt gesproken met mensen uit het werkveld en landelijke experts.

Het webinar is voor iedereen die zich betrokken voelt bij het onderwerp; zorgprofessional, beleidsmaker, mantelzorger, leverancier van oplossingen, inwoner of op een andere manier bij de ouderenzorg betrokken.

In het Webinar wordt verschillende keren verwezen naar het rapport ‘Toekomstbestendig leven voor ouderen op Goeree-Overflakkee’ dat bureau HHM samen met In.Fact.Research opstelde. Dit rapport is op 17 november door programmamanager Ilze Timmers van Paulina.nu gepresenteerd aan het college van burgemeesters en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee en wordt gezien als een belangrijke stap in het komen tot een concrete uitvoeringsagenda voor een toekomstbestendige leefomgeving voor de ouderen op het eiland.

Meer weten over dit project

Neem gerust contact op met onze adviseurs

Kennismaken?

We komen graag met jou en jouw organisatie in gesprek hoe we samen de zorg voor kwetsbare mensen beter kunnen maken.