Wij zoeken nieuwe collega’s! – Vacature junior adviseur en onderzoeker

dinsdag 12 jul, 2022

Wij zoeken nieuwe collega’s! – Vacature junior adviseur en onderzoeker

dinsdag 12 jul, 2022

Bureau HHM is gespecialiseerd in de langdurige zorg en het sociaal domein. We doen onderzoek, geven advies en begeleiden verandertrajecten. We werken met passie en vanuit de visie dat de organisatie van zorg en ondersteuning voor kwetsbare mensen altijd beter kan.

We zoeken een collega die als adviseur en onderzoeker wil bijdragen aan de ontwikkelingen in de langdurige zorg en het sociaal domein. Een leergierige werker, die tempo kan maken en beschikt over een plezierige dosis ambitie. Wil jij werken in een organisatie waar jouw inbreng gewaardeerd wordt en waar je veel kunt en mag leren? Wil je werken op het snijvlak van zorgorganisaties, gemeenten en het rijk? Wil je samen met collega’s werken aan afwisselende opdrachten? Houd je van een uitdagende werkomgeving waarin jij je talenten kunt inzetten? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Tijdens de eerste twee jaar word je intensief begeleid bij de projecten waar je aan werkt en volg je een gevarieerd entreeprogramma waarbij alle aspecten van het werken bij ons aan bod komen.

Bij bureau HHM combineren we kennis met creatieve oplossingen en luisteren we naar de behoeften van kwetsbare mensen. Met opdrachten op het gebied van jeugdzorg, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, maatschappelijke ondersteuning en opdrachten op het grensvlak van zorg en veiligheid. We maken complexe problemen helder en inzichtelijk. En we ontwikkelen concrete oplossingen om de zorg en ondersteuning te verbeteren. Voor nu en in de toekomst.

Wat breng jij mee?

 • Passie om te werken aan betere zorg en ondersteuning voor kwetsbare mensen
 • Een passende afgeronde WO-opleiding
 • Maximaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Een drive om te willen leren en samen te werken
 • Nieuwsgierige houding, analytische blik en communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij?

 • Betekenisvol werk
 • Een uitdagende en afwisselende baan
 • Een plezierige en collegiale werkomgeving
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een contract voor 32-40 uur per week
 • Een marktconform salaris

Neem contact met mij op

Herken jij je in dit profiel en wil je graag met ons kennismaken? Vul dan hieronder je gegevens in dan nemen wij contact met je op.
Naam studierichting

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Annelies Hartmans of Albertus Laan via telefoon 053 433 05 48.

 

 

 

 

Meer weten over dit project

Neem gerust contact op met onze adviseurs

Kennismaken?

We komen graag met jou en jouw organisatie in gesprek hoe we samen de zorg voor kwetsbare mensen beter kunnen maken.