Workshop Levenskracht tijdens e-healthweek

donderdag 19 jan, 2017

Workshop Levenskracht tijdens e-healthweek

donderdag 19 jan, 2017

In de week van 21 t/m 27 januari is de e-healthweek in Nederland. Bureau HHM doet hier met plezier aan mee in de vorm van een workshop over de methode Levenskracht, voor alle belangstellenden. De workshop is op 23 januari van 15.00 – 17.30 uur bij bureau HHM aan de Thermen 1 in Enschede. Opgeven kan door een email te sturen naar Erik-Jan Vlietman.

 

Over Levenskracht

Levenskracht is de praktische aanpak voor gemeenten, wijkteams en professionals om de veranderingen in het sociaal domein vorm en inhoud te geven. Levenskracht helpt inwoners in beweging te krijgen. Zelfredzaamheid, eigen kracht, participatie en solidariteit krijgen met Levenskracht echt betekenis.

 

Over de e-healthweek

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving houden van 21 t/m 27 januari 2017 de e-healthweek. Het doel is om zoveel mogelijk mensen op verschillende plekken in Nederland in contact te brengen met e-health en hen de mogelijkheden te laten ervaren.

 

E-health gaat over digitale toepassingen in de zorg. E-health biedt een legio aan mogelijkheden voor zieke mensen, maar helpt ook bij preventie en het monitoren van de gezondheid. Door het gebruik van e-health-toepassingen kan de zorg efficiënter worden ingericht waardoor de kwaliteit van zorg verbetert. Zorgverleners krijgen namelijk meer tijd voor mensen.

 

Meer lezen en de andere activiteiten bekijken?

Lees alles over de e-healthweek 2017 op: www.ehealthweek.net.

Meer weten over dit project

Neem gerust contact op met onze adviseurs

Kennismaken?

We komen graag met jou en jouw organisatie in gesprek hoe we samen de zorg voor kwetsbare mensen beter kunnen maken.