Workshop ‘Vaardig in trialoog’

donderdag 19 mei, 2016

Workshop ‘Vaardig in trialoog’

donderdag 19 mei, 2016

Zorg moet gaan over mensen, niet over systemen. Wij geloven dat deze ambitie een stukje dichterbij komt, wanneer cliënt, familie en zorgprofessional in staat zijn anders met elkaar te praten. Liefdevol, waardevol en vol vertrouwen. In een andere rolverdeling, met een nieuwe taal en met nieuwe technieken.

Op dondermiddag 22 september houdt bureau HHM daarom de workshop ‘Vaardig in trialoog, een verdraaid goed gesprek tussen cliënt, familie en zorgprofessional‘. Voor zorgprofessionals en wijkteamleden. Want het zeggen is één ding, maar het doen… vraagt om een andere mindset en veel oefening!

Tijdens deze workshop staan we stil bij de noodzaak van trialoog; wat een trialoog impliceert voor onderlinge verhoudingen en attitudes; hoe een trialoog eruit kan zien en welke vaardigheden trialoog voeren van zorgprofessionals vraagt. Daarbij reiken we u enkele handige gesprekshulpmiddelen aan. Dit alles met vlotte creatieve werkvormen en veel praktische voorbeelden. Natuurlijk gaat u ook zelf oefenen, zodat u er de volgende dag meteen verder mee aan de slag kunt.

Lees hier de brochure Workshop Vaardig in trialoog 22 september (locatie: Deventer) of geef u meteen op bij Judith Kippers.

Meer weten over dit project

Neem gerust contact op met onze adviseurs

Kennismaken?

We komen graag met jou en jouw organisatie in gesprek hoe we samen de zorg voor kwetsbare mensen beter kunnen maken.