Skip to main content

Werken bij bureau HHM

Omdat zorg altijd beter kan

Wij zijn altijd op zoek naar de beste adviseurs voor leuke en afwisselende projecten. Denk je van meerwaarde te kunnen zijn voor bureau HHM? Dan horen we graag van je. 


Altijd op zoek naar de beste adviseurs om de zorg voor kwetsbare mensen zo goed mogelijk te organiseren

Bureau HHM is  een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau met passie en een visie. Wij denken dat de zorg en ondersteuning voor mensen die dit nodig hebben, altijd beter kan worden georganiseerd.

Wij onderzoeken, adviseren en begeleiden verandertrajecten en combineren hierbij wetenschappelijke kennis met creativiteit. Hiermee helpen wij organisaties in de zorg en het sociaal domein met complexe vraagstukken. We maken maatschappelijke problemen helder en inzichtelijk. Waarna we vernieuwende oplossingen ontwikkelen om de zorg en ondersteuning te verbeteren.

Organisatiecultuur
Binnen bureau HHM is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. Samen vormen we een hecht team waarin oog is voor ieders kwaliteiten. We anticiperen op ontwikkelen in de samenleving en dagen elkaar uit breed te kijken bij het bedenken van nieuwe oplossingen. We durven onze opdrachtgevers kritisch te bevragen om zo gezamenlijk tot de best mogelijke oplossing te komen voor kwetsbare mensen en zorgprofessionals. 

Open sollicitatie
Denk je van meerwaarde te kunnen zijn voor bureau HHM? Dan horen we natuurlijk graag van je. Bel ons of laat het ons weten via een open sollicitatie. Je kunt je motivatiebrief en CV sturen naar personeelszaken@hhm.nl.